Return to site

Podcast 6 - Yogafilosofie: De totaliteit van Tantra vanaf minuut 18.15

De totaliteit van Tantra – het Onverdeelde Zelf

Voor Radio Lila heb ik een podcast column gemaakt over de klassieke non-dualistische Tantra filosofie, historie en traditie.

Wist je dat de klassieke Tantra een prachtige Indiase traditie en filosofie is? Een ervaringsgerichte filosofie die vaak verkeerd wordt uitgelegd. Want de Tantrische traditie is als geen ander in staat om met ongelooflijke precisie onderwerpen als de aard van Bewustzijn te beschrijven, wat het proces is van de openbaring en terugtrekking, en beschrijft langs diverse paden sublieme wegen naar Zelfrealisatie via een systeem van technieken, rituelen, en vooral beoefening en ervaring.

Kennis van klassieke Tantra is een must is voor iedereen die meer diepgang en begrip wil hebben én iedereen die yoga beoefent!

De podcast over 'De totaliteit van Tantra' kan je in onderstaande player beluisteren vanaf minuut 18.15

Wil je meer weten over klassieke Tantra? Meld je dan aan voor mijn online lezing op 3 juli via deze link: https://www.yogafilosofie.nl/#agenda

Genoemde geschriften met links naar boekhandel en bibliotheek Theosofische Vereniging of links zoals naar Archive.org, waar je veel geschriften vindt!

Ik verzorg elke twee weken een yogafilosofie column voor Radio Lila. Radio Lila is een zelfstandig initiatief en werkt samen met de Theosofische Vereniging Nederland.